Hanar

SE U(u)Ch Barecho Winning Streak
(Watson)

Född: 2008
e: NORDCH GBSHCH SEV-09 Barecho Hold Your Horses
u. NORDUCH Barecho One Vision

alsjo.jpg

Vi hade länge väntat på att få köpa en valp efter Celine men vi hade stått långt bak på väntelistan och det var inte heller någon i kullarna som vi fastnat för. Detta var Celine´s sista kull hos kennel Barecho och nu stod vi först att välja efter Helene själv. Vi fastnade för denna underbara pojke och fick så äntligen hämta honom vid årsskiftet 2008/2009.

Han är en helt underbar hund med god exteriör och toppenpsyke med mycket god arbetsvilja och apporteringslust. Han har lämnat en kull här hos oss. Watson hjälper också mig på jobbet när jag jobbar som personlig assistent. Watson blev Svensk utställnings champion i Ransäter 2012.

3x Cert

1x Res. Cert

2x BIM

 

Sibborp´s Feeling Fine
(Frasse)

Född: 2010
e: SE U(u)Ch Barecho Winning Streak
u: Big Brazzel Belive In Me

dsc-0863.jpg

Frasse sparades ur vår senaste kull. Han har ett toppenpsyke och en väldigt god exteriör. Han bodde hemma hos mig till  våren 2012 då han flyttade till fodervärd där han trivs mycket bra.Frasse ägs numera av sina fodervärdar Nicole Mosshammer Sjören och Glenn Sjören.

Frasse har varit med på flera utställningar och har fått några Ck. Han motionerar mycket med sina fodervärdar, en riktig elit idrottare är han. Han går även på viltspår.

Klasseger i öppenklass, flera Ck samt 1 Res. Cert.