Tikar

Big Brazzel Belive In Me
(Jasmine)

Född: 2008
e: SE U(u)Ch SE V-07 PLCH Wongan Kadenza
u: Lavrevik-Queen

domargot.jpg

Jasmine och jag föll väl för varandra... Jag var uppe och tittade på värdsvinnarutställningen i Stockholm och då bodde jag hos Katarina och Andrea, då var Jasmine och hennes syster 7 veckor. När jag klev in genom dörren så gick jag direkt till valparna och ja sedan var väll Jasmine hos mig hela tiden.... Höll på att packa ner henne i resväskan tom. Det var bara att åka hem och diskutera saken med mamma att jag ville ha henne. Efter någon vecka möttes vi upp och Jasmine flyttade hit.

Jasmine har mycket arbetsvilja och är ganska envis. Hon är nog den vackraste tan-färgade hund jag sett men hon tycker väll inte att utställning är det roligaste som finns.... men ibland följer hon med och har då även fått Ck. Hon har fått en kull valpar hos oss.

Flertalet Ck samt klasseger i öppenklass.

 

 

Sibborp´s Falling In Love
(Freja)

Född: 2010
e: SE U(u)Ch Barecho Winning Streak
u: Big Brazzel Belive In Me

isoffan.jpg
Freja sparades ur vår senaste kull och som namnet antyder så blev det kärlek mellan henne och mig. Freja är en tik under utveckling som har en mycket god apporteringslust. På bilden syns hon ligga på ett av sina favoritställen. Freja har mycket god apporteringslust. Hon tycker att det är roligt med sgility.

hp, BIM-valp